Objects Dot 3170 Pall från Fritz Hansen | Olsson & Gerthel

Objects Dot 3170 Pall

Bra val

Egenskaper

Information

[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml.
  • Fritz Hansen Dot 3170 Elegance Walnut Pall © Olsson & Gerthel
  • Dot 3170 Pall klädd i läder ur Fritz Hansens kollektion Objects

Produktbeskrivning

Designer  Arne Jacobsen
Leverantör  Fritz Hansen

Dot 3170 är en läcker pall ur Fritz Hansens kollektion Objects, formgiven av Arne Jacobsen. Pallen fungerar utmärkt på egen hand men passar även väldigt bra som komplement till de klassiska stolarna Myran, Sjuan och Grand Prix. Detta eftersom formspråket är tydligt besläktat med Arne Jacobsens klassiker.

Sitsen är tillverkad i överblivet läder från produktionen av de ikoniska fåtöljerna Ägget och Svanen. Man har använt sig av det högkvalitativa lädret Elegance med färgen valnöt. Underredet är i tillverkat i förkromat stål och ger Dot 3170-pallen ett elegant och exklusivt utseende.

Serien Objects från Fritz Hansen består av mängder av vackra accessoarer, och sortimentet växer ständigt. Eftersom idén bakom kollektionen är att avspegla Fritz Hansens långa tradition av hög kvalité och fantastiskt välplanerad design, är det inte helt oväntat att flera av Arne Jacobsens klassiska verk pryder det redan vackra sortimentet.

En miljövänlig fördel med Dot 3170 är att den inte ger ifrån sig några hälso- eller miljöfarliga, kemiska emissioner. Detta har Fritz Hansen sett till i sitt ständiga förbättrande av sina materialval och tillverkningsmetoder. Pallen är nu dessutom märkt med miljömärket GreenGuard, ett trovärdigt bevis för sunda ideal som garanterar dig en möbel som är säker att ha i hemmet.

Miljöinfo 

Märkt med GreenGuard som försäkrar att möbeln inte ger ifrån sig några hälso- eller miljöfarliga kemiska emissioner. Detta är ett bevis på att möbeln är säker att använda inomhus.

  • Privat
  • Företag
Meny