Objects Origami Korg från Fritz Hansen | Olsson & Gerthel

Objects Origami Korg

Välj utförande

  • 1 082 kr
    1 352 kr
    1 352 kr
    1 690 kr

Egenskaper

Korgen är hopfällbar.
Material 
Linne, läder
Bredd  29 cm
Höjd  29 cm
Djup  29 cm

Leveransinfo

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 1 st
Butikslager Malmö: 3 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
1 082 kr
1 352 kr
1 352 kr exkl. moms
1 690 kr

Produktbeskrivning

Designer  Cecilie Manz
Leverantör  Fritz Hansen

Objects Origami är en snygg och vikbar korg av Cecilie Manz för Fritz Hansen. Korgen reflekterar formgivarens fascination av Japan, både i namn och form. Samtidigt har den danska minimalismen och funktionaliteten en stark närvaro. Likt många andra medlemmar i kollektionen Objects är även korgen Origami inte framtagen för att dominera i inredningen, utan snarare komplettera den. Den kubformade korgen kan användas i stort sett hur du vill, både i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.

Precis som formspråket harmonierar väl med resterande kollektionen, har även materialen valts ut med stor omsorg för att du ska kunna skapa en enhetlig inredning. Tyget i korgen har man tillverkad helt i linne, med en naturligt vacker ton som uttrycker både hemtrevlighet och exklusivitet. Som en slutgiltig touch har man lagt till handtag i ett härligt, ljust naturläder.

Fritz Hansen Objects tog form i början på 2016. Enkelhet och elegant estetik gjorde snabbt kollektionen till en snackis, och det dröjde inte länge innan varumärket lanserade en rad nya tillskott till serien. Cecilie Manz, tillsammans med Jaime Hayon, är de formgivare som minst sagt fått sätta sin prägel på kollektionen. Förutom Objects Origami har hon designat bland annat sittpuffarna och en rad vackra produkter i glaserat stengods - även de med inspiration hämtad från just Japan. Dessa finner du nedan.

  • Privat
  • Företag
Meny