Gervasoni Ghost | Olsson & Gerthel

Gervasoni Ghost

Den vackra serien Ghost från Gervasoni består av soffor, fåtöljer, sängar, stolar och pallar och är formgivna av den italienska desigern Paola Navone. Ghost är ett okonventionellt textilprojekt som resulterat i en stor mängd möbler vars skönhet endast utmanas av dess mysiga formspråk och luxuösa komfort. Klädseln är lika lätt att ta av som på, och kan givetvis tvättas. Detta gör att du inte behöver vara rädd för att din fåtölj eller soffa ur Ghost-serien är förstörd om olyckan är framme under en härlig kväll med ett glas rödvin.

Möjligheterna blir närmast ändlösa med Gervasoni Ghost eftersom du har en stor mängd val av klädsel. Det kanske mest populära tyget kallas Lino Bianco och är ett vackert och naturligt vitt tyg som garanterat förgyller helheten i vilket rum som helst. De flesta av våra produkter i serien visas upp på bild i just det här tyget, men du kan även ladda ner produktbladet eller besöka Gervasonis hemsida för en bra överblick av alla tygval här.

Populariteten har bara ökat och ökat sedan serien lanserades och mönstret lär knappast brytas på väldigt länge. Varför så många har ögonen på en Ghost-soffa eller Ghost-fåtölj är inte svårt att se. Med den eleganta enkelhet och roliga estetik som Paola Navone lyckats ta fram och prägla en så stor serie med blir det genast en självklarhet.

Med denna fantastiska serie kommer du garanterat att hitta din personliga favorit, och ditt hem kommer att få den exklusiva karaktär som det förtjänar. Oavsett om du är ute efter en simpel stol eller en stor soffa att kura ihop familjen i, så är Gervasoni Ghost det självklara valet. Endast din egen kreativitet sätter gränserna med de oändliga val av tyger och färger till den enorma serien av vackra sittmöbler.

  • Privat
  • Företag
Meny