HAY Bord | Allt från matbord till skrivbord | Olsson & Gerthel

HAY Bord

Köp bord från HAY online på Olsson & Gerthel och välj mellan allt från matbord, soffbord och sidobord till små skrivbord, höga barbord och stora konferensbord. På Olsson & Gerthel hittar du ett komplett utbud av bord ur kollektion som Copenhague, Slit Table, Copenhague Deux, Pyramid, Loop Stand och Eiffel. Vi har alltid flera bord i utställningen i vår butik i centrala Malmö, så att du kan ta en nära titt innan du bestämmer dig. Bor du i Stockholm, Göteborg eller i någon annan stad i Sverige kan du glädjas åt att vi som återförsäljare till HAY även har ett omfattande utbud online i vår webbutik.

Välj bord i rätt material och färg. HAY är välkända för att erbjuda enorma valmöjligheter för sina möbler, och deras bord är inget undantag. Oavsett om du är på jakt efter ett skrivbord, matbord eller soffbord får du ofta göra ett val mellan träslag som ek, bok eller ask. Här kan man likaså sätta sin egen prägel på träslaget genom att välja ytbehandlingar som såpa, olja, klarlack, svartbets eller mattlack. Inte sällan kan man kombinera trä med bordsskivor i laminat, linoleum eller nanolaminat i en bred färgskala. Vi försöker alltid se till att vår webbutik har alla utföranden, och skulle vi mot förmodan sakna just det du söker kan du alltid kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Nedan hittar du alla bord från HAY som finns i vårt sortiment. Men vi länkarna ovan kan du även komma direkt till den typ av bord du är ute efter. Klicka dig fram för att filtrera mellan soffbord, skrivbord, sidobord, matbord, barbord och avlastningsbord från HAY - alla med ett tydligt skandinaviskt formspråk i lättplacerade material och färger. Eftersom vi erbjuder fri frakt på hela vårt sortiment vid köp över 1000 kronor blir det både smidigt och prisvärt att handla bord från HAY online.

Alltid hög kvalité och skickliga formgivare. Även om HAY samarbetar mycket med både väletablerade och nyblivna designers kan du alltid känna dig trygg i att din möbel håller hög kvalité. Varumärket är nämligen välkända på en internationell nivå för deras förmåga att hitta den perfekta balansen mellan det estetiska och det praktiska. Föga förvånande är det att deras möbler därför är lätta att hitta en plats för, samtidigt som de erbjuder det där lilla extra som underlättar i vardagen. Här kan du hitta bord från bland annat bröderna Erwan & Ronan Bouroullec, Friso Kramer, Wim Rietveld, GamFratesi, Scholten & Baijings, Daniel Enoksson, Line Depping och Jakob Jørgensen.

Nya utföranden i valnöt
Nya utföranden i valnöt
Nya utföranden i valnöt
Nya utföranden i valnöt
Nya utföranden i valnöt
  • Privat
  • Företag
Meny