HAY Barbord | Passar både hem och kontor | Olsson & Gerthel

HAY Barbord

Letar du efter ett HAY barbord? Det kan du köpa online i vår webbutik eller i vår butik på Engelbrektsgatan 9 i Malmö. Hos oss hittar du barbord av designers som Erwan & Ronan Bouroullec, Leon Ransmeier och Daniel Enoksson, för att nämna några. Du hittar även flera modeller som är designade in-house av det skickliga teamet hos HAY. Om du trots våra ansträngningar inte skulle hitta just det bord du söker, ber vi dig vänligen kontakta vår kundtjänst. Ibland händer det att vi missar en särskild produkt, men vi lägger gärna till den i vår webbutik så att du snabbt och enkelt kan lägga din beställning!

Barbord till hemmet eller kontoret? HAY har barbord som passar väl in i både hemmiljö och offentlig miljö. Genom att använda sig av ett tydligt skandinaviskt formspråk blir deras sortiment enkelt att ta till sig, utan att det hamnar i något särskilt fack. Med de stora valmöjligheterna av färger och material blir deras bord också ytterst lättplacerade och anpassningsbara efter din nuvarande inredning, så att du slipper byta ut saker i onödan. Samtidigt har de hittat en perfekt balans mellan hög hållbarhet och rimliga priser, vilket gör HAYs barbord till ett självklart val i många lägen.

Bordsskiva i ek, laminat, linoleum eller metall? Beroende på hur ditt barbord kommer att användas har HAY mängder av olika material att tillgå för att täcka alla dina behov. Till exempel kan barborden i kollektionen Copenhague fås med bordsskiva i antingen ekfanér, nanolaminat, linoleum eller vanlig laminat. Detta gör att du kan välja ett mer stryktåligt material om du och dina gäster planerar att använda bordet huvudsakligen för måltider. Ekfanér kan lämna ett mer hemtrevligt uttryck, men kanske inte är det bästa valet om du räknar med mycket spill och fläckar!

  • Privat
  • Företag
Meny