HAY Soffbord | Runda, kvadratiska, rektangulära | Olsson & Gerthel

HAY Soffbord

Funderar du på att köpa soffbord från HAY? Då har du hittat rätt. Vi på Olsson & Gerthel erbjuder nämligen mängder av stora som små soffbord och brickbord som Tray Table, Copenhague Deux, Eiffel, Rebar, Tulou, Slit Table och Bella både online och butiken på Engelbrektsgatan 9 i Malmö. Som svensk återförsäljare av HAY kan du naturligtvis beställa direkt i webbutiken om du inte har vägarna förbi Malmö, vare sig du bor i Stockholm, Göteborg eller Haparanda. När du handlar av oss bjuder vi alltid på frakten när du handlar för minst 1000 kronor!

Soffbord i marmor, ek, laminat, linoleum, MDF eller stål - vad föredrar du? HAY har soffbord för alla stilar, smaker och livssituationer. Hos oss kan du hitta det mesta. Det kan vara bra att tänka ut hur du planerar att använda bordet redan innan du lägger din beställning. Har du exempelvis småbarn kanske ett soffbord i marmor inte är helt optimalt, eftersom det lätt kan bli permanenta fläckar från juice och saft. Då kanske ett soffbord i nanolaminat, linoleum eller laminat kan vara att föredra, då du enkelt kan torka av och rengöra bordet vid spill.

Letar du efter ett rektangulärt, kvadratiskt eller runt soffbord? Precis som materialval är HAY ett mångsidigt varumärke även när det kommer till formerna på sina bord. Många gånger kan ett och samma soffbord väljas i olika storlekar med olika bordsskivor. Ett bra exempel är kollektionerna Rebar och Eiffel som kommer i både runda, kvadratiska och rektangulära modeller. Skulle du mot förmodan inte hitta det soffbord från HAY som du söker kan du självklart höra av dig till oss. Som återförsäljare har vi tillgång till hela deras sortiment, och vi hjälper gärna till att hitta rätt bord för just ditt hem!

Soffbord från kända designers. De formgivare som HAY arbetar med kan vara både nyblivna eller etablerade, men en sak som de har gemensamt är en otrolig talang för form, färg och funktion - och deras soffbord är inget undantag. I vårt sortiment kan du välja mellan vackra verk av GamFratesi, Ronan & Erwan Bouroullec, Wim Rietveld, Friso Kramer och Sylvain Willenz. Nedan hittar du alla soffborden från HAY som finns tillgängliga i vår webbutik. Du är även varmt välkommen till vår butik i Malmö om du önskar en närmare titt på varumärkets fina möbler!

  • Privat
  • Företag
Meny