Matin Bordslampa från HAY | Olsson & Gerthel

Matin Bordslampa

Egenskaper

Ljuskälla 
1 x LED (Integrerad)
Material 
Bomull, mässing, plast
Färg 
Lavender
Höjd  38 cm
Diameter  30 cm

Leveransinfo

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 11 st
Butikslager Malmö: 1 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
1 560 kr exkl. moms
1 950 kr
Delbetala från 119 kr / mån

Delbetala med Svea

3 Månader - 679 kr
6 Månader - 355 kr
12 Månader - 192 kr
24 Månader - 119 kr
  • HAY Matin Bordslampa i vit färg av Inga Sempé

Produktbeskrivning

Designer  Inga Sempé
Leverantör  HAY

Matin är en elegant bordslampa av Inga Sempé för HAY. Bordslampan har en klassiskt formad lampskärm som snyggt svävar över den minimala ställningen i mässing. Formspråket gör bordslampan Matin till ett både prisvärt och luxuöst val för både hemmet och kontoret, inte minst med tanke på de många valmöjligheterna som finns för lampskärmen. På Olsson & Gerthel kan du köpa Inga Sempés Matin i vit, röd, gul, grön, lavender eller röd. Underredet kommer alltid i svart och mässing, oavsett vilken lampskärm du väljer.

HAY erbjuder Matin i storlekarna small och large som har en diameter på 30 respektive 38 centimeter. Höjden skiljer sig dock något mer. Detta gör att du på ett vackert sätt kan kombinera en av varje storlek nära varandra, exempelvis i fönstret. Skärmen tillverkas i bomull med ett veckat mönster, vilket gör att ljuset tillåts lysa igenom på ett ytterst smakfullt och diffust vis. Välj lampan Matin i listan intill i small eller large, i färgerna Cream White, Bright Red, Warm Yellow, Leaf Green, Lavender eller Oxide Red.

Lampan har en inbyggd LED med en brinntid på cirka 25000 timmar. Den är dessutom dimbar så att du enkelt kan justera bordslampan för att uppnå ett behagligt ljus precis som du önskar.

  • Privat
  • Företag
Meny