HAY Mattor | Hemtrevliga ullmattor | Olsson & Gerthel

HAY Mattor

Dags att pigga upp inredningen? Köp en HAY matta online och välj bland allt från handvävda kelimmattor, tuftade mattor till mjuka ullmattor. Som återförsäljare av HAY kan vi på Olsson & Gerthel erbjuda hela varumärkets sortiment, både online och i butik. Även om du inte har vägarna förbi vår utställning på Engelbrektsgatan 9 i Malmö kan du alltså tryggt och enkelt handla online i vår webbutik, vare sig du bor i städer som Stockholm och Göteborg eller långt ute på landet. Vi erbjuder dessutom alltid fri frakt på alla beställningar över 1000 kronor!

HAY erbjuder både små och stora mattor som gör sig väl både i sovrum, vardagsrum och matsal. Här hittar du populära och hemtrevliga modeller i storlekar från 140x200 cm och 170x240 cm upp till 200x300 cm och 300x400 cm. Mängder av mattorna är dessutom tillverkade helt i ull, vilket gör att de står sig väl under en väldigt lång tid med sina naturligt smutsavvisande egenskaper. Dessa är inte heller särskilt krävande att ta hand om, då de ytterst sällan behöver tvättas.

Hittar du inte mattan från HAY som du söker? Oroa dig inte, du kan alltid höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig. Ibland händer det att vi missar en produkt eller två, men vi ser mer än gärna till att den kommer upp i vår webbutik. Vår strävan är alltid att kunna ge våra kunder ett så stort och varierande utbud av designvärldens vackra mattor som möjligt. Samtidigt fyller vi ständigt på vårt sortiment i samband med mässor i Stockholm, Milano och Paris varje år.

Dansk designvecka – kampanj på utvald dansk design

Slutar om

  • Privat
  • Företag
Meny