PC Portable Bordslampa | Olsson & Gerthel

PC Portable Bordslampa

Välj utförande

 • Soft Black
  652 kr
  815 kr
 • Cream White
  652 kr
  815 kr
 • Olive
  652 kr
  815 kr

Egenskaper

Batteritid upp till 10 timmar. Ljuskällan har en livstid på upp till 25.000 ljustimmar. USB-laddare ingår.
Ljuskälla 
1 x LED (Ingår)
Material 
ABS, polypropen
Färg 
Soft Black
Höjd  22 cm
Diameter  14 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 5-8 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 5-8 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Frakt: 59 kr  Frakt: 59 kr
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
652 kr exkl. moms
815 kr
 • HAY PC Portable Lamp Cream White Batteridriven Bordslampa i vit färg

Produktbeskrivning

Leverantör  HAY

PC Portable är en batteridriven och sladdlös bordslampa från HAY, designad av Pierre Charpin, som fungerar lika bra inomhus som utomhus. Bordslampan PC Portable är därför framtagen i färgerna Olive, Cream White och Soft Black för att snyggt kunna kombineras ihop med utemöblerna i kollektionen Palissade. Lampans batteri klarar sig i upp till 10 timmar på en laddning. Därefter kan du enkelt ladda upp batteriet på nytt med hjälp av den medföljande USB-kabeln.

HAY tillverkar den bärbara lampan i injektionsformad ABS-plast med en genomskinlig diffuser i polypropen. Här finns det dock en viss skillnad mellan de olika färgerna. För den gröna och svarta modellen är skärmen, likt foten, i ABS medan den vita lampan har en genomskinlig skärm i polypropen. Detta gör att den vita PC Portable bjuder på ett något bättre allmänljus, medan de andra två har ett mer riktat direktljus. Ljuskälla ingår och har en livslängd på ungefär 25000 ljustimmar.

 • Privat
 • Företag
Meny