Stringhylla | Hyllsystem från String | Olsson & Gerthel

Stringhylla

Visa endast lagervaror

Egenskaper

Material 
Lackerad MDF
Färg 
Vit
Bredd  58 cm
Djup  30 cm

Information

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 63 st
Butikslager Malmö: 2 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Frakt: 59 kr  Frakt: 59 kr
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml.
578 kr
723 kr
680 kr exkl. moms
850 kr
Delbetala från 90 kr / mån

Delbetala med Svea

3 Månader - 270 kr
6 Månader - 150 kr
12 Månader - 90 kr

Produktbeskrivning

Designer  Nisse Strinning
Leverantör  String

Nisse Strinnings Stringhylla är en otroligt populär hylla, som de flesta idag känner igen. Den fantastiska hyllan har uppnåt sin popularitet tack vare att den är lika funktionell och enkel att montera som den är vacker. Vare sig du är ute efter en liten och enkel hylla för dina pocketböcker eller om du vill klä en hel vägg för att organisera och samla dina vardagliga tillhörigheter, kommer du inte att bli besviken med en Stringhylla. Med de många delarna i hyllsystemet från String kan du enkelt bygga ihop en allsidig möbel för kök, vardagsrum, hall och sovrum.

Hyllan finns i otaliga varianter och färger, som kan monteras ihop på ditt eget vis. Därför är det fantastiskt enkelt att få en Stringhylla att passa in med nuvarande inredning utan att behöva göra för stora förändringar. Endast din egen kreativitet sätter gränserna för möjligheterna med hyllan. Hyllsystemet går att välja i naturliga träslag som ek, ask eller valnöt, eller i lackerad MDF i flera olika storlekar för att matcha dina vardagliga behov. Skapa ett unisont utseende i överensstämmande färger, eller varför inte lite subtil kontrast?

När Nisse Strinning började med grunderna till sin Stringhylla 1946, vad det nog få som väntade sig den explosion av värmande respons. Det är svårt att förstå att en hylla som ser så otroligt modern och samtida ut, kan vara formgiven för så längesedan. Den gamla klassikern hålls dock ständigt uppdaterad, men nya utförande och tillbehör. Under början på 2017, i samband med Stockholm Furniture & Light Fair, kompletterade man med metallhyllplan, krokar, stänger, gavlar, skohylla och tidskriftssamlare.

Nisse Strinning hade en filosofi om att ingenting är för vardagligt för att förbättras. Det började av en idé att konstruera ett diskställ av plastöverdragen metall för att kunna lufttorka disk på ett effektivt och hygieniskt sätt. Han spann senare vidare på idén och 1949 skickade Nisse in den Stringhylla han hade på väggen till Bonniers Folkbibliotek som höll en tävling. Som väntat vann Nisse Strinning tävlingen och i över 60 år har hyllan varit en älskad produkt som inte bara är estetiskt tilltalande, nätt, praktiskt förpackad, lätt att bygg ihop men även väldigt vänlig i pris.

  • Privat
  • Företag
Meny