Klockor | Väggur och väckarklockor på nätet | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Klockor

I dagens samhälle är det otroligt viktigt att hålla tiden. Med en väggklocka från formgivare som Arne Jacobsen, George Nelson eller Norm Architects håller du full koll på klockan, samtidigt som du får en vacker och upplyftande detalj i din inredning. På Olsson & Gerthel finner du väggur och väckarklockor av fantastisk kvalité och klanderfri design från välkända märken som bland annat Vitra, Menu och Rosendahl.

Vårt breda, men ändå selektiva, utbud av klockor finns i mängder av olika färger för att passa in lika väl i hemmet som på kontoret, oavsett vilket rum du väljer att placera de i. Det spelar ingen roll vilken stil och smak du har, hos oss hittar du garanterat den läckra tillökning till väggen eller nattduksbordet som du behöver. Vi har allt från tidlösa klassiska klockor som Ball Clock från George Nelson och Arne Jacobsens City Hall till samtida väckarklockor som Tumbler från Menu. Många av våra klockor är tillverkade utifrån innovativa och kreativa idéer, som bland annat Marble Clock i mässing och marmor.

Eftersom vi erbjuder många av våra väggur i olika prisklasser, blir det också lätt att hitta den perfekta presenten för alla tillfällen. Du hittar allt från prisvänliga och stilrena verk av nya formgivare till ikoniska väggklockor som idag kommit att bli eftertraktade samlarobjekt.

  • Privat
  • Företag
Meny