Aluminium Limited Edition från Källemo | Olsson & Gerthel

Aluminium Limited Edition

Exklusivt

Välj utförande

  • 31 840 kr
    39 800 kr

Egenskaper

Observera att polerad aluminium kommer med en spegelblank reflekterande finish.
Material 
Polerad aluminium
Bredd  59 cm
Höjd  73 cm
Djup  61 cm
Sitthöjd  45 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 6-10 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 6-10 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
31 840 kr exkl. moms
39 800 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 39 800 kr
  • Källemo Aluminium Reflex 159, Polerad aluminium, Naturlig bok
  • Källemo Aluminium Reflex 159, Polerad aluminium, Naturlig bok
Hem / Fåtöljer & Soffor / Fåtölj / Aluminium Limited Edition

Produktbeskrivning

Designer  Mats Theselius
Leverantör  Källemo

Här kan du se fåtöljen Aluminium av Mats Theselius för Källemo, i en specialutgåva som är exklusiv för Olsson & Gerthel. Vi valde att ta fram detta utförande inför kampanjen Svart & Vitt, som en hyllning till våra ränder. Att grundarna Håkan Olsson och Susanne Gerthel valde just svart och vita ränder till vår grafiska profil år 1990 var nämligen ingen slump. Ränderna markerar den tidlösa och långsiktiga basen i ett hem, liksom färgerna markerar vikten av kontraster. En stil att återkomma till. Med det svartvita som utgångspunkt adderar vi spännande inslag som gör hemmet personligt. Det kan vara allt från en udda möbel till ett blickfångande konstverk – vilket vi tycker att fåtöljen Aluminium är.

Specialutgåvan finns endast att köpa hos oss på Olsson & Gerthel under år 2020. Därmed blir den ett både vackert och roligt samlarobjekt. Utöver den randiga tygklädseln i Reflex 159, kommer fåtöljen i polerad aluminium med en spegelblank reflekterande finish och en karm i naturlig bok. Skulle du vara intresserad av de ordinarie varianterna med en större valfrihet av material och klädsel kan du istället välja fritt bland alla Källemos utföranden längre ner på sidan.

  • Privat
  • Företag
Meny