Clayton Matta Gråmelerad från Kilroy | Olsson & Gerthel

Clayton Matta Gråmelerad

Välj utförande

  • 170 x 240 cm
    8 527 kr
    9 690 kr
  • 200 x 300 cm
    12 822 kr
    14 570 kr

Egenskaper

Observera att mattan har naturliga färger och därför kan stora färgskiftningar förekomma vilket gör varje matta unik.
Material 
100% nyzeeländskt ull
Färg 
Mörkgrå
Bredd  170 cm
Längd  240 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 2-4 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 2-4 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
8 527 kr
9 690 kr

Produktbeskrivning

Leverantör  Kilroy Indbo

Clayton är en härlig matta från Kilroy Indbo, tillverkad i 100% nyzeeländskt ull. Eftersom man använt sig av naturligt färgat ull så förekommer stora nyansskillnader och det är omöjligt att, med bild, visa exakt hur mattan kommer att se ut som färdig produkt. Något som vi på Olsson & Gerthel tycker ger Clayton en särskild charm på grund av den naturliga känslan såväl som vetskapen om att man får en unik matta.

Just denna varianten är i mörkgrå melerade färgtoner men finns även i en blandning mellan ljusgrå och vit. Dessutom hittar du Clayton-mattan i två olika storlekar som passar de flesta hem. Skulle olyckan vara framme kan du även glädja dig åt att mattan är vändbar!

Kilroy Indbo har kommit att bli välkända för sina ullmattor på grund av dess höga kvalité i både material och design. Deras mattor är inte bara märkta med Woolmark, som kräver att produkterna håller en hög standard för att få bära märket, men också Care & Fair som garanterar dig att inget barnarbete har använts i tillverkningen överhuvudtaget.

Påskerbjudande på hela sortimentet!

Slutar om:

Meny