Valencia Rottingstol från Kilroy Indbo | Olsson & Gerthel

Valencia Rottingstol

Välj utförande

  • 2 156 kr
    2 695 kr

Egenskaper

Material 
Rotting, järn
Bredd  48 cm
Höjd  83 cm
Djup  62 cm
Sitthöjd  46 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 2-4 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 2 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 2-4 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
2 156 kr exkl. moms
2 695 kr
Delbetala från 154 kr / mån Läs mer

Delbetala med Svea

3 Månader - 928 kr
6 Månader - 479 kr
12 Månader - 254 kr
24 Månader - 154 kr

Produktbeskrivning

Leverantör  Kilroy Indbo

Kilroy Indbos Valencia är en modern och dekorativ rottingstol, perfekt att använda i matsalen såvök uterummet eller under de soliga middagarna ute i trädgården. Stolen funkar fint att använda utomhus under våren och sommaren, förutsatt att den står under tak som skyddar mot regn. Det som är nämnvärt med Valencia är att Kilroy försett den med ett generöst djup, vilket får dess komfort att tydligt sticka ut ur mängden i jämförelse med andra rottingstolar.

Stolskroppen är tillverkad helt i flätad rotting, i ett enda stycke. Både ryggen och sitsen bär en lite kraftigare kant, vars flätning går i en avvikande riktning. Detta blir en väldigt fin detalj tillsammans med ryggens omfamnande kurvning. Underredet består av två vinklade medar som förstärkts med två stag för bästa möjliga stabilitet. Hela underredet tillverkas dessutom i järn, vilket ger en robust sittupplevelse utan att formspråket blir otympligt.

  • Privat
  • Företag
Meny