Äng Vas från Klong | Köp enkelt online på Olsson & Gerthel

Äng Vas

Visa endast lagervaror

Egenskaper

Mässingen är lackerad för att klara av att vara i vatten men tänk på att torka bort växtsaften från mässingsytan. Kommer det in växtsafter i lacken kan man använda lacknafta eller tinner för att ta bort lacken och sen använda mässingsputs. Tänk då på att man måste fortsätta att putsa hela hela hela tiden om det skyddande lacket är borta.
Material 
Mässing, klarglas
Höjd  9 cm
Diameter  13 cm

Information

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 1 st
Butikslager Malmö: 1 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Frakt: 39 kr
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
720 kr exkl. moms
900 kr
Hem / Inredningsdetaljer / Vaser & krukor / Äng Vas

Produktbeskrivning

Designer  Eva Schildt
Leverantör  Klong

Äng är en populär och fantastiskt snygg vas från Klong, formgiven av den svenska designern Eva Schildt. Vasen består av ett läckert klarglas och en estetiskt lekfull glasinsats i mässing, eller lackerat stål där du väljer mellan svart eller blågrön färg. Du kan också välja din Äng-vas i två olika storlekar med en diamater på 13 respektive 21 cm.

En av anledningar till att vasen blivit så populär är de roliga sättet man kan placera sina blommor på. Hålen i mässingställningen tillsammans med glasinsatsen gör det möjligt att kunna visa upp blommor av olika slag på ett fantastiskt sätt efter färg och form, precis som du själv vill!

Om du väljer att köpa vasen Äng med ställning i mässing, är det viktigt att du tänker på att den är lackerad för att klara av vatten. Det är därför viktigt att du torkar bort växtsaften från mässingsytan. Skulle det komma in växtsafter i lacken kan man använda lacknafta eller tinner för att få bort lacken och sedan avnända sig av en mässingsputs. Då är det viktigt att du tänker på att man måste fortsätta putsa hela tiden eftersom det skyddande lacket är borta. Kanske låter det besvärligt, men med tanke på Klong-vasens vackra formspråk och otroliga popularitet, är det helt klart värt det.

Eva Schildt är känd för sina ofta poetiska verk med en lite rolig prägel, inte sällan inspirerade av naturen. Hennes inspiration från naturen blir återigen tydlig, i både namn och form, med sin Äng-vas för Klong. Med sin stora kreativitet och inte allt för strikta formgivning har Eva Schildt fått arbeta med företag som Svenskt Tenn, Ikea och Design House Stockholm, och det är föga förvånande att ett företag som Klong också velat samarbeta med henne då deras sortiment består av mängder av produkter tillverkade under samma filosofi.

  • Privat
  • Företag
Meny