Äng Vas Silver från Klong | Olsson & Gerthel

Äng Vas Silver

Egenskaper

Material 
Försilvrad mässing, glas
Färg 
Silver
Höjd  9 cm
Diameter  13 cm

Leveransinfo

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 6 st
Butikslager Malmö: 1 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Frakt: 59 kr  Frakt: 59 kr
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
612 kr
765 kr
732 kr exkl. moms
915 kr

Produktbeskrivning

Designer  Eva Schildt
Leverantör  Klong

Vasen Äng från Klong har under en lång tid varit en populär produkt i vårt sortiment. Efter Formex 2016 kan vi på Olsson & Gerthel äntligen meddela att ett nytt tillskott träder fram. Äng finns nu att köpa i silver, som blir ett läckert komplement bland de andra vaserna. Design står Eva Schildt för, och precis som övriga modellerna kommer även silvervasen i två storlekar med en diameter på 13 respektive 21 cm.

Ställningen i försilvrad mässing till vasen Äng ger dig möjligheten att inreda ditt hem in i minsta detalj, där till och med blommornas individuella placering kan planeras. Sortera dina blommor efter form och färg, precis hur du själv vill. Samtidigt får glasinsatsen och silvret en otroligt dekorativ kontrast mot blommornas stjälkar.

Likt den ursprungliga varianten i mässing, bör du även här torka bort växtsaften regelbundet. Detta för att undvika att växtsafter tränger in under ytan. En positiv nyhet med Äng i silver är i vart fall att den försetts med en helt ny lack som gör vasen mer tålig än vad den äldre varianten i mässing har varit.

Eva Schildt lyckas alltid ta fram en poetisk skönhet med inspiration från naturen, något som syns tydligt i hennes vackra vas Äng i silver för Klong. Med stor kreativitet utan att hållas tillbaka av regler i sin formgivning, har Eva Schildt en filosofi som ligger i perfekt linje med varumärket Klong och deras sortiment.

  • Privat
  • Företag
Meny