Knivar | Allt från brödkniv till santokukniv | Olsson & Gerthel

Kunde inte hitta några produkter som matchade din filtrering.

Knivar

Letar du efter bra knivar med snygg design? Det hittar du naturligtvis hos oss på Olsson & Gerthel. Vi har samlat ett utbud vars estetik endast överträffas av dess funktionalitet. I vår webbutik finner du allt från köksknivar, brödknivar och kockknivar till santokuknivar och allknivar. Självklart finns våra knivar även att se i vår inredningsbutik i centrala Malmö, som ligger tätt intill Lilla torg. Om du som många andra föredrar att handla online kan du glädjas åt att vi även erbjuder fri frakt när du köper för minst 1000 kronor. Har du nära till oss kan du välja att hämta varorna i direkt i butiken, för att slippa fraktavgift helt och hållet.

Hög kvalité, vackert yttre och användbarhet är saker vi alltid har i åtanke när vi noga handplockar vårt sortiment från branschledande varumärken från hela världen. Som återförsäljare till bland annat Kasumi och Pallarès, kan vi försäkra våra kunder om att de knivar de köper alltid lever upp till deras förväntningar. Vi är också väl medvetna om att våra kunder ofta har precis lika stora kunskaper och produktkännedom som oss. Skulle du därmed sakna en särskild produkt från någon av våra leverantörer kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig att lägga en beställning - även om produkten i fråga inte ingår i vårt ordinarie sortiment!

Komplettera med andra köksredskap. Nu när du köper knivar online behöver du kanske även någonting att skära på. Ta gärna en titt på våra fina skärbrädor i marmor eller trä, tillverkade i kraftiga material med ett högst dekorativt yttre. Eller behöver du eventuellt några ordentliga serveringsfat? Olsson & Gerthels kökssortiment är under ständig utveckling och du hittar allt från grytlappar, dukar och underlägg till kastruller, stekbleck och diskmedel. Du är varmt välkommen att bläddra dig fram i webbutiken, alternativt besöka vår butik i Malmö om du hellre föredrar att känna och klämma innan du bestämmer dig!

  • Privat
  • Företag
Meny