Skärbrädor | Hög kvalité och snygg design | Olsson & Gerthel

Kunde inte hitta några produkter som matchade din filtrering.

Skärbrädor

Vill du förena funktion och stil i köket? Köp skärbrädor online på Olsson & Gerthel! Matlagningen blir sannerligen obekväm om man inte har ett riktigt bra sätt att skära till grönsakerna på. Hos oss hittar du därför mängder av skärbrädor i marmor och trä, framtagna med syftet att även fungera som en estetiskt tilltalande del av köksinredningen. Varför inte välja en smal, lång variant för att snyggt duka fram ostbrickan? Eller en bred skärbräda till att servera en god frukost på sängen? Våra modeller kommer i alla möjliga former, för att du aldrig ska bli begränsad till ett specifikt användningsområde!

Välj din skärbräda från HAY, House Doctor, Stuff Design och många fler. Olsson & Gerthel är återförsäljare till flera av inredningsbranschens ledande varumärken, vilket gör att du som kund alltid får tillgång till marknadens bästa produkter. Skulle du vara på jakt efter en specifik modell som trots allt inte finns att hitta i vår webbutik, kan du alltid höra av dig till vår kundtjänst för beställning. Du är också varmt välkommen in till vår vackra inredningsbutik och utställning i Malmö, centralt belägen intill Lilla torg. Här kan du känna, klämma och få goda råd av vår välutbildade säljpersonal.

Vad mer behöver ditt kök? Förutom vårt utbud av dekorativa skärbrädor i marmor och träslag som akacia och shesham, finner du också allt från tallrikar, glas, stekpannor till köksknivar, serveringsfat och dessertskålar. För att hålla dina nya köksredskap skinande rena kan du även kombinera ditt köp med lekfulla disksvampar, väldoftade diskmedel och högkvalitativa diskborstar. Det ska vara enkelt att handla online, även när det kommer till de allra minsta kökstillbehören och utensilierna. Därför har vi också fri frakt på alla köp som överstiger 1000 kronor. Bor du i närheten av Malmö kan du även välja att hämta dina varor i butik - helt fraktfritt!

  • Privat
  • Företag
Meny