Tallrikar & assietter | Alltid snygg design | Olsson & Gerthel

Tallrikar

Planerar du att köpa tallrikar online? Då har du kommit rätt! På Olsson & Gerthel erbjuder vi nämligen snygga middagstallrikar, desserttallrikar och frukosttallrikar i porslin, stengods, melamin och mer. Vi gör alltid vårt bästa för att erbjuda våra kunder ett både vackert och funktionellt utbud - handplockat från branschens ledande varumärken och de mest skickliga formgivarna. Skulle du trots det inte finna just den tallrik eller assiett som du är ute efter kan du alltid höra av dig till oss. Många gånger kan vi göra en specialbeställning, även på produkter som inte tillhör vårt ordinarie sortiment.

Assietter och tallrikar av hög kvalité. Vårt sortiment är under ständig utveckling, med målet att ge våra kunder ett noga utvalt utbud av produkter som håller en hög kvalité - både i material och design. Som återförsäljare till bland annat Broste Copenhagen, Rosendahl, AEO och Design Letters kan Olsson & Gerthel erbjuda just det. Eftersom vi är stora motståndare av slit-och-släng-kulturen väljer vi aldrig ut produkter som inte tål tidens påfrestningar både fysiskt och visuellt, oavsett om det gäller en stor möbel eller en liten tallrik. Förutom online kan du även se ett bra utbud av tallrikar i vår fysiska inredningsbutik i centrala Malmö!

Varför ska köket behöva gå miste om snygg design? Hos oss hittar du också ett gediget utbud av andra kökstillbehör, utensilier och redskap som gör matlagning och servering både roligt och vackert. Bläddra dig fram bland otaliga mängder salladsskålar, glas, te- och kaffekoppar, stekpannor och bestick i vårt växande kökssortiment. Du hittar även haklappar för de minsta såväl grytlappar, grytvantar och förkläden för hushållets mästerkock. Till dukningen finner du också ett läckert urval av hemtrevliga bordsdukar och tygservetter i behagliga naturmaterial. Välkommen in till vår butik i Malmö, eller gör ditt köp på nätet!

  • Privat
  • Företag
Meny