Kökstillbehör & Köksredskap på nätet | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Ripple Karaff

284 kr
355 kr
ferm LIVING
Finns i flera utföranden.
Ny färg
Ny färg

Kök & servering

I samband med att Olsson & Gerthel öppnat en ny inredningsbutik i Malmö Saluhall, utökar vi nu vårt utbud av kökstillbehör även på nätet. Hos oss kommer du nu att kunna inreda hela ditt kök med allt från bordsdukar, servetter och kökshanddukar till elektrisk köksutrustning. Precis som tidigare visar vi självklart upp noga utvalda produkter som håller absolut högsta kvalité, i både design och material, från branschens främsta varumärken.

Med vårt vackra sortiment får du de senaste, mest eleganta utensilierna som låter dig förhärliga hemmets visuella kvalité ända ner i kökslådorna. Hos oss ser du även en bra balans av produkter med allt från svensk och japansk till italiensk och dansk design. Du finner varumärken som bland annat Eva Solo, knIndustrie, Skeppshult, Kinto och många, många fler.

Förenkla den vardagliga morgonstunden hemma i köket med praktiska och stilrena karaffer, kannor och muggar. Om du är en person som ständigt är på språng kanske en vattenflaska eller en termos från Eva Solo passar dig bättre. När det sedan är dags att koppla av i slutet av veckan, varför inte höja stämningen med några snygga vinglas och en läcker vinkylare därtill?

Är det dags att fira och festa, har vi ett selektivt utbud av allt från champagneglas, vit- och rödvinsglas, ölglas och whiskyglas. Till vardags kan du dekorera med vackra bordstabletter, bestick och vattenglas. Om du känner du huslig kan du även glädjas åt att vi på Olsson & Gerthel erbjuder massor av kökstillbehör som får vem som helst att lyckas i köket. Du kan till exempel köpa allt från kockknivar, kokkärl och gjutjärnsgrytor till snyggt mönstrade brickor att servera dina gäster med.

I takt med att våra kunders behov ökar i hemmet, växer även vårt utbud. Trots att vårt sortiment består av handplockade utensilier och andra köksredskap, kan du alltid kontakta vår kundtjänst om du är på jakt efter en särskild produkt. Vi välkomnar dig naturligtvis även till vår fysiska butik i Malmö Saluhall om du vill låta dig inspireras eller få hjälp med ditt kommande köp.

  • Privat
  • Företag
Meny