Kundtjänst | Olsson & Gerthel

När levereras min beställning?

Lagervaror levereras inom 2-5 arbetsdagar medan beställningsvaror varierar beroende på vilken vara det är. Leveranstiden på en beställningsvara står angivet på respektive varas sida i vår webbshop. Tiden som vi angivit är en uppskattning av vad vi tror, utifrån hur lång tid det brukar ta för respektive vara att levereras.

Har du enbart beställt lagervaror så skickas din beställning oftast redan inom 24 timmar, men under perioder med högt tryck så kan det ta något längre tid innan de lämnar vårt lager. Sedan tar det ytterligare en till två dagar innan din vara har kommit fram, beroende på var i landet den ska levereras. Storstäder går oftast snabbare än mindre orter.

Har du beställt beställningsvaror så beror det på hur lång tid det tar för tillverkaren att ta fram din beställda vara. Vi anger alltid en ungefärlig tid, som vi baserar på hur lång tid det brukar ta att tillverka din vara. Leveranstiden anger vi på produktsidan och vid lagd beställning så får du en orderbekräftelse per e-post där vi specificerar vilken leveransvecka vi tror att din vara kan tänkas komma. Eftersom våra tillverkare har olika mycket att göra så vet vi aldrig exakt hur lång tid det kommer att ta och reserverar oss därför för ev. förseningar. Vi gör allt vi kan för att följa upp din beställning och se till så att din vara kommer i tid, och trots att vi inte kan kontrollera tillverkningsprocessen så hoppas vi kunna ge dig bästa möjliga köp- och leveransupplevelse.

Är dina varor av det mindre slaget så kommer de att levereras till ett utlämningsställe på din ort och du får ett SMS skickat till det telefonnumret som angivits vid beställningen. Om din vara är för stor eller för tung för att hanteras av ett utlämningsställe så kommer vårt transportbolag att kontakta dig och komma överens om en dag för hemleverans.

Fri frakt

Vad kostar frakten när jag handlar hos er?

Leveranstid

När levereras min beställning?

Köpvillkor

Vad gäller när jag handlar i er webbshop?

Ångrat köp

Jag har ångrat mitt köp, hur returnerar jag?

Hämta i butik

Visste du att det går bra att hämta din beställning i vår butik?

Reklamation

Jag har mottagit en skadad vara, hur gör jag?

Betala med faktura

Kan jag betala mot faktura eller delbetala min beställning?

Nyhetsbrev

Hur anmäler jag mig till ert nyhetsbrev?

Behöver du hjälp? Kontakta oss!

040-611 70 00
  • Privat
  • Företag
Meny