Silas Sisalmatta Ljusgrå | Linie Design | Olsson & Gerthel

Silas Sisalmatta Ljusgrå

Välj utförande

 • 160 x 230 cm
  2 368 kr
  2 960 kr
 • 200 x 300 cm
  3 864 kr
  4 830 kr

Egenskaper

Material 
100% sisal med polyesterkant
Färg 
Ljusgrå
Bredd  160 cm
Längd  230 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 2-4 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 2-4 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
2 368 kr exkl. moms
2 960 kr

Produktbeskrivning

Leverantör  Linie Design

Linie Designs sisalmatta Silas finns att köpa i två storlekar hos oss på Olsson & Gerthel, där du väljer mellan denna ljusgrå variant alternativt färgen Natur som du finner längre ner. Sisalmattan har klätts med en kant i polyester som skapar en dämpad men fin kontrast mellan de två materialen. Silas är dessutom märkt med Care & Fair, då den uppfyller organisationens kriterier för en etisk och hållbar tillverkningsprocess. Detta är också ett bevis på att mattan inte har tillverkats med hjälp av barnarbete.

Care & Fair och Linie Design har haft ett långt och nära samarbete. Sedan 2008 har varumärket även sponsrat en av de många skolorna under Care & Fairs stöd, som numera döpts om till Linie Design School. Här får över 350 barn chansen att gå i skolan varje dag, där de får lära sig både läsa och skriva. Skolan erbjuder även mödrar och systrar till eleverna möjlighet att lära sig grundläggande matematik, läsa och skriva, samt att sy och sticka.

HAY Summer Store

Slutar om

 • Privat
 • Företag
Meny