Lyngby Vas Porslin | Flera storlekar och färger | Olsson & Gerthel

Lyngby Vas Porslin

Egenskaper

Material 
Porslin
Färg 
Vit
Höjd  12 cm
Diameter  8 cm

Leveransinfo

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 1 st
Butikslager Malmö: 4 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Frakt: 59 kr  Frakt: 59 kr
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
207 kr
295 kr

Produktbeskrivning

Leverantör  Lyngby

Vasen Lyngby är en riktig dansk klassiker, och har under sina 80 år blivit en riktig ikon bland designälskare i Skandinavien. Finns i flera olika storlekar och du kan också välja din vas i vit eller svart porslin, där de vita varianterna även kan fås med en elegant kant i guld eller silver.

De många storlekarna öppnar upp för flera olika användningsområden och gör det möjligt att placera Lynby-vasen i alla rum i hemmet. Vasen på 12 cm passar utmärkt i till exempel badrummet för tandborstar eller på skrivbordet för pennor och linjaler. Med de större storlekarna på 15, 20, 25 eller 30 cm passar det perfekt med allt från köksredskap till buketter i alla möjliga storlekar.

Sedan mitten på 30-talet har Lyngby varit en storfavorit, framförallt i danska hem, och den tillverkades från början av Porcelænsfabrikken tills den stängde 1969. Vasen har nu fått ett nytt liv igen och det finns ett flertal olika aktiva tillverkare. På Olsson & Gerthel har vi valt att bli återförsäljare av Lyngby som leds av Hilfling Design, som tillverkar vasen med ett modernt uttryck och en oerhörd hänsyn till dess förflutna.

Påskerbjudande på hela sortimentet!

Slutar om:

Meny