Stanley Regissörsstol från Magis | Olsson & Gerthel

Stanley Regissörsstol

Välj utförande

 • Vit
  4 288 kr
  5 360 kr
 • Svart
  4 288 kr
  5 360 kr
 • Beige
  4 288 kr
  5 360 kr

Egenskaper

Klädd i tyget Thinny New York från Plastitex som består av 80% polyvinyl och 20% polyester.
Material 
Polypropylen, glasfiber, tyg
Färg 
Vit
Bredd  63 cm
Höjd  85 cm
Djup  56 cm
Sitthöjd  50 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 3-5 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 3-5 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
4 288 kr exkl. moms
5 360 kr

Produktbeskrivning

Designer  Philippe Starck
Leverantör  Magis

Regissörsstolen Stanley från italienska Magis är inte bara hopfällbar, utan även lämplig för utomhusbruk. Den är dessutom tillverkad i ett lätt material som gör det väldigt smidigt att plocka fram eller ta undan Stanley vid behov. Perfekt för dig som gärna sitter och läser tidningen under vår- och sommarmorgnarna i trädgården. Design står Philippe Starck för.

Som övriga utemöbler från Magis, och inte minst Philippe Starck, fungerar Stanley väl i vilket hem som helst, men framförallt på balkongen eller i trädgården. Detta på grund av att man valt att tillverka den helt i polypropylen och glasfiber, med en sits och rygg i tyget Thinny New York från Plastitex. Tyget består till 80% av polyvinyl och 20% av polyester. Hos oss kan du välja din regissörsstol i vit, svart eller beige färg.

 • Privat
 • Företag
Meny