Cobra Bordslampa från Martinelli Luce | Olsson & Gerthel

Cobra Bordslampa

Inside out

Under vårkampanjen Inside out får du rabatt på nästan hela sortimentet till och med 10 april

Egenskaper

Kommer med svart kabel.
Ljuskälla 
1 x E27 16W 230V (Ingår)
Material 
Hart
Färg 
Vit
Höjd  40 cm
Diameter  40 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 6-8 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 6-8 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
6 009 kr
7 511 kr
8 456 kr exkl. moms
10 570 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 10 570 kr
Hem / Belysning / Bordslampor / Cobra Bordslampa

Produktbeskrivning

Leverantör  Martinelli Luce

Martinelli Luces Cobra är en flexibel klassiker av Elio Martinelli från 1968, med en lampskärm som går att rotera i 360 grader. Med sin organiska form är det svårt att inte fastna med blicken på bordslampan, direkt när man kommer in i det rum den står placerad i. Eftersom skärmen går att vrida på kan du dessutom helt byta uttryck på Cobra, samtidigt som det ger dig möjlighet att reglera ljusets riktning utan att behöva flytta på bordslampan.

På Olsson & Gerthel hittar du bordslampan Cobra från Martinelli Luce i vit eller svart färg med en vacker blank finish. För att fira lampans 50-årsjubileum lanserade varumärket även den i en röd kulör, som tillsammans med de hypnotiserande formerna blir ett riktigt blickfång. Bordslampans dekorativa skal är tillverkat av harts och kommer med en reflektor av vitmålad aluminium. Oavsett vilken färg du väljer kommer kabeln alltid i svart.

  • Privat
  • Företag
Meny