Cast Pendant Shape 1 Pendel från Menu | Olsson & Gerthel

Cast Pendant Shape 1 Pendel

Välj utförande

 • Aluminium
  652 kr
  815 kr
 • Svart
  808 kr
  1 010 kr

Egenskaper

Ljuskälla 
1 x G9 LED-stift (Ingår ej)
Material 
Aluminium, bronserad mässing
Färg 
Silver
Höjd  12 cm
Diameter  12 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 3-8 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 2 st
Butiksutställning Malmö: 1

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 3-8 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Frakt: 59 kr  Frakt: 59 kr
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
652 kr exkl. moms
815 kr
 • Menu Cast Pendant Shape 1 Pendel Aluminium

Produktbeskrivning

Leverantör  Menu

Cast Pendant Shape 1 är en pendel i aluminium, designad av de kanadensiska formgivarna Tom Chung och Jordan Murphy för Menu. Just Shape 1 är en del av en större kollektion, bestående av totalt fyra pendlar i olika former. De alla har ett industriellt formspråk och råa material som gemensam nämnare. Formerna är inspirerade av loden som användes av murare under antikens Egyptien, vilket är särskilt framträdande i seriens största pendel.

Menus Cast Pendant Shape 1 finns likt övriga kollektionen att välja i antingen svartfärgad eller rå aluminium. Båda varianterna kommer med detaljer i mässing, där utförandet skiftar mellan en borstad eller bronserad beroende på vilken lampskärm du väljer. Ytans lite ruffiga textur får det svarta utförandet att påminna otroligt mycket om gjutjärn. Passar utmärkt både solitärt såväl i grupp med seriens andra medlemmar.

 • Privat
 • Företag
Meny