The Eclipse Desk från Menu | Olsson & Gerthel

The Eclipse Desk

Välj utförande

 • 14 285 kr
  17 856 kr
  16 796 kr
  20 995 kr

Egenskaper

Material 
Massiv ek, pulverlackerad stål
Bredd  160 cm
Höjd  75 cm
Djup  80 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 4-6 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 4-6 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
14 285 kr
17 856 kr
16 796 kr exkl. moms
20 995 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 20 995 kr
 • Menu The Eclipse Desk
 • Menu The Eclipse Desk
 • Menu The Eclipse Desk
 • Menu The Eclipse Desk
 • Menu The Eclipse Desk
 • Menu The Eclipse Desk
Hem / Bord / Skrivbord / The Eclipse Desk

Produktbeskrivning

Leverantör  Menu

The Eclipse Desk är ett otroligt vackert skrivbord formgivet av Fred Rigby Studio för det danska varumärket Menu. Formgivaren hittade inspirationen till sin design från småsten han plockade på en strand. Den asymmetriska formen kommer från en handritad linje som han skapade utifrån stenarna. Kombinationen av den organiska bordsskivan och det platta benet tillsammans med det runda benet skapar en intressant och distinkt silhuett.

Namnet kommer ifrån bordets konkava och konvexa form. Tack vare bordsskivans rundade kant, kan du vila dina händer eller armar bekvämt medan du sitter och arbetar. Den praktfulla bordsskivan är gjord helt i massiv mörkoljad ek och är polerad till en hög glans, dessutom utrustad med ett diskret lock som när du lyfter på det avslöjar en dold förvaringshink av stål i det ena bordsbenet. Där i gömmer du smidigt undan sladdar för att hålla skrivbordet prydligt.

The Eclipse Desk är designat för att stå ståtligt ensam som mittpunkten av ett rum, eller framför en vägg där det tydligt kan visas upp. Den spännande formen drar ögat till sig, bjuder in till beröring och öppnar upp för konversationer. Det är det självklara valet för dig som letar efter ett skrivbord av storslagen design, utan att kompromissa med funktionaliteten. The Eclipse Desk är en hyllning till material och form, en plats att finna lugn i, känna sig inspirerad och ägna sig åt produktivitet.

 • Privat
 • Företag
Meny