JWDA Metallic Lamp Bordslampa | Menu | Olsson & Gerthel

JWDA Metallic Lamp Bordslampa

Välj utförande

 • Mässing
  Mörk mässingsdimmer
  1 374 kr
  1 717 kr
  1 616 kr
  2 020 kr
 • Svart
  1 374 kr
  1 717 kr
  1 616 kr
  2 020 kr

Egenskaper

Ljuskälla 
1 x G9 40W
Material 
Glas, polerad mässing
Färg 
Vit
Höjd  29 cm
Diameter  17 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 3-8 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 3-8 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
1 374 kr
1 717 kr
1 616 kr exkl. moms
2 020 kr

Produktbeskrivning

Designer  Jonas Wagell
Leverantör  Menu

JWDA Metallic Lamp är en del av Jonas Wagells populära lampserie för Menu, bestående av flera snygga bordslampor i olika material. Här ser du, som namnet antyder, JWDA i metall. Längre ner på sidan hittar du dock även två andra varianter ur serien med fot i grå betong och vit marmor. Gemensamt för de alla är att de delar det oerhört vackra formspråket som för det industriella till en mer hemtrevlig kontext.

Menus JWDA Metallic Lamp finns att välja i mässing, borstat stål och svart färg. Alla tre utföranden kommer med en stor lampskärm i vitt opalglas. Bordslamporna kommer även med en dimmer, som styrs genom vridknappen på framsidan. Därmed kan du lätt justera belysningen efter behov, anpassat för både fredagsmyset och de sena jobbkvällarna på hemmakontoret. Effekten blir särskilt stämningsfull tack vare det härliga opalglaset.

 • Privat
 • Företag
Meny