NoNo Soffbord från Menu | Olsson & Gerthel

NoNo Soffbord

Välj utförande

  • Beige
    Small
    5 070 kr
  • Brun
    Large
    8 240 kr
  • Mörkgrön
    Large
    8 240 kr

Egenskaper

Observera att bordsskivan är i glas och därför är reflekterande, även om det inte framgår tydligt på bilden.
Material 
Massivt glas, anodiserad aluminium, pulverlackerat stål
Färg 
Beige
Bredd  50 cm
Höjd  25 cm
Längd  75 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 3-8 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: Ej i lager

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 3-8 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
5 070 kr
  • Menu NoNo Table Soffbord i storlekarna small och large

Produktbeskrivning

Designer  Note Design Studio, NORM
Leverantör  Menu

NoNo Table är ett soffbord som är formgivet i ett samarbete mellan Norm Architects och Note Design Studio för Menu. Soffbordet finns i beige, brun och mörkgrön bordsskiva med ett svartlackerat stålunderrede och sarg. Du kan även välja NoNo i storlekarna Small och Large. Dock är färgen beige begränsad till Small, medan Large erbjuder både brun och mörkgrön. Observera att bordsskivan är helt i massivt glas och är därför reflekterande, vilket bilderna inte riktigt visar. Du kan se tydligare exempel på detta bland miljöbilderna intill.

Måtten på soffbordet NoNo gör att du med fördel kan kombinera ett bord av vardera storlek och placera i grupp. Den mindre modellen är nämligen något lägre än den större, så att det kan skjuta in undertill. Därmed får du gott om utrymme för allt du kan tänkas behöva framför din soffgrupp, utan att soffbordet tar upp för mycket plats. Trots sina generösa mått blir NoNo inte heller särskild visuellt tung eftersom man valt att placera bordsskivan på ytterst slimmade ben. Just kombinationen av massiva skivor och smala ben var roligt nog även anledningen till att samarbetet mellan Note Design Studio och Norm Architects inleddes.

Meny