Control Bordslampa från Muuto | Olsson & Gerthel

Control Bordslampa

Välj utförande

 • Vit
  1 399 kr
  1 749 kr
 • Grå
  1 399 kr
  1 749 kr
 • Röd
  1 399 kr
  1 749 kr

Egenskaper

Ljuskälla 
1 x E27 40W (Ingår)
Material 
Lackerad aluminium
Färg 
Vit
Bredd  16 cm
Höjd  21 cm
Längd  23 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 4-8 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 4-8 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
1 399 kr exkl. moms
1 749 kr
Hem / Belysning / Bordslampor / Control Bordslampa

Produktbeskrivning

Designer  TAF Architects
Leverantör  Muuto

Control är en bordslampa med ett roligt och industriellt formspråk. Lampan är formgiven av TAF Architects för Muuto. Den lekfulla designen får enkelt uppmärksamhet med den helt synliga glödlampan. Designduon TAF Architects blev inspirerade av idén att visa upp alla komponenter på ett fat, nästan som ett stilleben, och det färdiga resultatet blev lika vackert som idén var kreativ. Ljus och dimmer på Control-lampan styrs av en switch som refererar till volymkontroller på ett ljudsystem.

Välj mellan fyra olika färger i lackerad aluminium som gör det enkelt att få bordslampan att passa in i det flesta miljöer.

TAF Architects har en välkänd talang för att skapa vackra möbler och lampor som är något utöver det vanliga, som både drar till sig uppmärksamhet såväl som väcker tankar och idéer hos användaren. Något som de lyckats med även i designen till lampan Control.

 • Privat
 • Företag
Meny