The Dots Metal från Muuto | Olsson & Gerthel

The Dots Metal Väggkrok

Egenskaper

Material 
Aluminium
Diameter  5 cm

Leveransinfo

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 12 st
Butikslager Malmö: 2 st
Butiksutställning Malmö: 1

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Frakt: 59 kr  Frakt: 59 kr
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
170 kr
212 kr
220 kr exkl. moms
275 kr

Produktbeskrivning

Designer  Lars Tornøe
Leverantör  Muuto

Lars Tornøes populära The Dots för Muuto har nu fått tillökning. Under hösten 2016 lanserades de lekfulla klädhängarna i metall. De olika färgerna och materialen gör det enkelt att både skapa en rolig plats för kläderna i barnens rum, såväl som ett elegant och stilrent upphänge för handdukarna i badrummet. Möjligheterna är många.

"Den karaktäristiska lilla familjen av krokar är ett vänligt komplement till vilken vägg som helst. The Dots Metal är stolta över sina runda kanter och kommer att behandla dina kläder med största varsamhet. De kommer också tillåta dig att sätta upp dem i vilket mönster du än vill. Som den sociala uppsättning krokar de är, välkomnar de gärna andra Dots att hålla dem sällskap på väggen", säger Lars Tornøe själv om sin storsäljande klädhängare.

Precis som syskonen i trä, finns även dessa att köpa i storlekarna small, medium och large. Du kan också välja ett färdigt set med fem klädhängare. I setet får du en stor, en medium samt tre små hängare. Alla storlekarna av The Dots Metal finns dessutom i tre olika utföranden, där du väljer mellan mässing, aluminium eller svartlackerat stål.

  • Privat
  • Företag
Meny