Aura Mirror Spegel från New Works | Olsson & Gerthel

Aura Mirror Spegel

Välj utförande

 • Table Mirror
  419 kr
  524 kr
  524 kr
  655 kr

Egenskaper

Material 
Glas, rostfritt stål
Höjd  9 cm
Diameter  13 cm

Leveransinfo

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 5 st
Butikslager Malmö: 6 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Frakt: 59 kr  Frakt: 59 kr
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
419 kr
524 kr
524 kr exkl. moms
655 kr
 • New Works spegel Aura Mirror finns i olika storlekar för vägg och bord

Produktbeskrivning

Designer  Bjørn van den Berg
Leverantör  New Works

Berg. Den sömlösa designen gör att spegeln blir så mycket mer än bara en reflekterande yta, och istället framhävs som ett dekorativt objekt för vilken inredning som helst. Essensen av dess karaktär kommer fram när den utsätts för solljus, då spegelytan och den runda kroppen i rostfritt stål reflekterar ljuset olika.

På Olsson & Gerthel kan du köpa Aura Mirror både som väggspegel och som bordsspegel. Den vägghängda varianten ger väggarna vackra dimensioner när de placeras i grupp, samtidigt som de vid kontakt med solljus ger ifrån sig ett oerhört vackert ljusspel. Med den självstående varianten har man gett undersidan en liten plan yta, som ger spegeln ett ömtåligt uttryck. Denna modellen passar perfekt på till exempel byrån eller skrivbordet.

Bjørn van den Berg förvandlar vardagliga objekt till något unikt som gör människor väl medvetna om dess närvaro. Inte sällan blir hans verk både omtyckta och minnesvärda under en lång tid, oavsett hur vardagliga dess användningsområden kan anses vara. En stor fördel med dess läckert rundade form är att den är skapad för att passa perfekt i två öppna händer.

 • Privat
 • Företag
Meny