Ware Bordslampa från New Works | Olsson & Gerthel

Ware Bordslampa

Välj utförande

 • Ivory White
  1 747 kr
  2 184 kr
  2 184 kr
  2 730 kr
 • Mole Grey
  1 747 kr
  2 184 kr
  2 184 kr
  2 730 kr

Egenskaper

Material 
Aluminium, akryl
Färg 
Ivory White (Vit)
Bredd  20 cm
Höjd  34 cm
Djup  12 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 3-6 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st
Butiksutställning Malmö: 1

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 3-6 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
1 747 kr
2 184 kr
2 184 kr exkl. moms
2 730 kr

Produktbeskrivning

Designer  MSDS Studio
Leverantör  New Works

New Works Ware Table Lamp är en bordslampa av MSDS Studio, med en design som för samman två distinkta former på ett ytterst smakfull sätt. Bordslampans form i kombination med ett djup på endast 12 centimeter gör att placeringsmöjligheterna med Ware Table Lamp blir närmast ändlösa. Till exempel fungerar den utmärkt att placera ovanpå en hylla eller på fönsterbrädet, då den inte behöver särskilt mycket utrymme.

Ware Table Lamp kommer med en fot i aluminium. Foten döljer diffusorn på ett innovativt sätt som får ljuset att mjukt svälla upp över den vackert kontrasterande lampskärmen i akryl. Detta blir särskilt effektfullt då bordslampan har utrustats med en dimmer som kan justeras i tre steg. Kabeln är tillverkad i PVC och kommer i en matchande vit färg.

 • Privat
 • Företag
Meny