Accumulations Golvlampa | Jenny Nordberg | Olsson & Gerthel

Accumulations Golvlampa

Exklusivt

Välj utförande

  • 8 720 kr
    10 900 kr

Egenskaper

Stången kan höjas och sänkas i stativet för en totalhöjd på 155-180 cm.
Ljuskälla 
1 x E27 9,5W LED 2700K 740lm dimbar (Ingår)
Material 
Stål, aluminium, koppar, glas
Bredd  129 cm
Höjd  180 cm
Djup  19 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 2-4 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 2-4 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
8 720 kr exkl. moms
10 900 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 10 900 kr
Hem / Belysning / Golvlampor / Accumulations Golvlampa

Produktbeskrivning

Designer  Jenny Nordberg
Leverantör  Olsson & Gerthel

Accumulations är en golvlampa designad av industridesignern Jenny Nordberg, som nu produceras av oss på Olsson & Gerthel. Golvlampan har ärvt sitt namn från den performativa utställningen Accumulations som ägde rum under hösten år 2020, där Jenny Nordberg i en tillfällig verkstad skapade objekt, möbler och lampor. Ett av dessa verk var golvlampan, som nästan omedelbart såldes till en privat samlare.

Med sin mellanstorlek är golvlampan Accumulations både stor och liten, beroende på hur man placerar den i rummet. Golvlampan står stadigt på plats tack vare tunga glasstenar, som tillsammans med den lösa svävande armen ger ett formspråk som balanserar mellan brutalt och elegant. Storleken öppnar även upp för en mångsidig användning, där den gör sig väl både intill en soffgrupp eller hängande över ett bord.

Jenny Nordbergs Accumulation tillverkas i Småland av restmaterial. Det är också precis detta som är återkommande bland Jennys verk – hennes ständiga utforskande och sökande efter alternativ till en ansvarslös massproduktion. Detta resulterar också skillnader i metallens olika detaljer och får varje exemplar att bli unikt. Undantaget är de kraftiga glasblock som utgör tyngden i basen, de kommer från ett litet glasbruk på ön Murano utanför Venedig, Italien.

  • Privat
  • Företag
Meny