Cesta från Santa & Cole | Olsson & Gerthel

Cesta

Välj utförande

  • 6 996 kr
    8 745 kr

Egenskaper

Ljuskälla 
1x E27 LED 12 W (ingår)
Material 
Trä, Opal glass
Bredd  33 cm
Höjd  57 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 6-7 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 2 st
Butiksutställning Malmö: 1

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 6-7 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml.
6 996 kr exkl. moms
8 745 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 8 745 kr
  • Santa & Cole Cesta Bordslampa
Hem / Belysning / Bordslampor / Cesta

Produktbeskrivning

Designer  Miguel Milá
Leverantör  Santa & Cole

Bordslampan Cesta designades 1962 av Miguel Milá för Santa & Cole. Den är inspirerad av de traditionella lyktorna som lyser upp husen längs kusten, öppna terrasser och landsbygdsområden och är en av de mest ikoniska lamporna som Miguel Milá skapat. Designen är inte bara en fröjd för ögat utan lampan är även väldigt funktionell med sitt handtag och sladd på fyra meter som gör det lätt att flytta runt den var man vill.

Cesta har ett vackert opalglas som stöds av ett vikbart handtag i körsbärsträ som är tillverkat för hand av europeiska hantverkare genom en traditionell ångbockningsteknik. Lampan fördelar sitt ljus jämnt i alla riktningar och sprider ett harmoniskt ljus vare sig den står på bordet eller golvet. 

Familjen Cesta består även av bordslamporna Cestita, Cestita Bateria, Cestita Alubat, Cesta Metálica och Cestita Metálica, vägglampan Wally och pendellampan Globo Cesta och Globo Cestita. Tillsammans är dessa mästerverk av Miguel Milá en del av Santa & Cole’s Design Classics-samling

  • Privat
  • Företag
Meny