Soffor | Köp vackra designsoffor online | Olsson & Gerthel
Metall
Trä

Bon Soffa

28 080 kr
35 100 kr
Adea
Finns i flera utföranden.

Can Soffa

17 112 kr
21 390 kr
HAY
Finns i flera utföranden.
Bra val

Ell Soffa

22 152 kr
27 690 kr
Adea
Finns i flera utföranden.

Johan Soffa

28 792 kr
35 990 kr
DUX
Finns i flera utföranden.

Stay Soffa

26 680 kr
33 350 kr
Gubi
Finns i flera utföranden.

Tygprover

0 kr
0 kr
Kvadrat
Finns i flera utföranden.

Soffor

Slå dig ner i en mjuk, skön soffa! Vi på Olsson & Gerthel absolut älskar soffor och alla de ändlösa möjligheterna som de tillför i inredningen. Samtidigt som komfort är av oerhört stor vikt för oss får man inte glömma bort den visuella biten. Därför har vi samlat ett välfyllt sortiment av några av inredningsvärldens vackraste ögonstenar. Bläddra dig igenom ett brett utbud av olika formspråk, klädslar, färger och stilar och hitta inspiration för ditt nästa inredningsprojekt. Om du mot all förmodan inte skulle hitta ju det utförande eller den modell du letar efter, tveka inte att höra av dig till oss så ser vi till att du snart kan beställa hem din nya designsoffa!

Ofattbara mängder tyger, läder och färger. Våra kunder har sin egen individuella stil och smak, därför är det inte mer än rätt att vi erbjuder någonting som passar alla. När du köper en soffa i tyg eller skinn hos oss får du en enorm valfrihet av klädslar. På respektive produkt kan du se de tillgänliga klädslarna och sedan bläddra dig igen alla tillverkarens färger. Med våra högupplösta bilder får du också en bra uppfattning om tygets textur och känsla, och du kan även läsa om dess fysiska slitstyrka, material och eventuella miljömärkningar. På så sätt får du precis rätt färgtoner och nyans i ditt vardagsrum, oavsett om du vill ha diskreta kontraster eller följa distinkta färgscheman.

Bara de bästa varumärkena. Genom att besöka möbelmässor runt om i Sverige och övriga Europa kan vi på Olsson & Gerthel vara först med att erbjuda våra kunder det absolut senaste på marknaden. Vi har mängder av nya designsoffor från okända, innovativa designers men trots det glömmer vi aldrig bort historiens legendariska verk från de största formgivarna. Välj bland otaliga tyg- och skinnsoffor från ledande märken som Eilersen, HAY, Ire Möbel, Fogia, Gervasoni, Adea och många, många fler. Dessa tillverkarna har under sin livstid kommit att bli synonyma med exklusiv kvalité som håller en livstid. Beställ din nya soffa online redam idag och få den hemlevererad med fri frakt!

  • Privat
  • Företag
Meny