Sängbord | Köp snygg design online | Olsson & Gerthel
Trä
Övrigt

Sängbord

Lyft sovrummet med några snygga sängbord! Vi alla vill gärna ha plats för en sängbordslampa eller väckarklocka intill sängen, och ingen möbel löser behovet så väl som ett nattduksbord. Det blir också den perfekta platsen att lägga av smycken, klocka, mobil och andra småsaker innan man går till sängs. Dess uppenbara syfte är självklart en avgörande faktor, men samtidigt får man inte glömma bort skönhetsaspekten. På Olsson & Gerthel finner du massor av snygga nattygsbord som ger hela sovrummet en hemtrevlig och behaglig miljö där man kan känna sig avkopplad. När du köper ditt sängbord online hos oss får du dessutom fri frakt över 5000 kronor!

Välj nattduksbord i rätt färg och material. Alla har vi olika smak och stil gällande inredning. Därför vill vi erbjuda våra kunder, inte bara ett brett sortiment, men även ett stort urval av utförande för respektive nattygsbord. Du kan exempelvis köpa allt från vita och svarta sängbord med detaljer i marmor till höga modeller i metall och träslag som ek och ask med olika ytbehandlingar som blir ett naturligt inslag bland dina sovrumsmöbler. Vi har även små runda nattduksbord med lådor som ger dig goda förvaringsmöjligheter för alla dina mest nödvändiga småsaker och väckarklockor. Skulle du känna att en viss modell eller utförande saknas kan du alltid höra av dig till oss, så hjälper vi dig!

Världsledande varumärken och hög kvalité! När du handlar dina sovrumsmöbler på Olsson & Gerthel kan du alltid räkna med produkter som håller länge. Vi är återförsäljare till kända märken som Asplund, By Lassen, Kartell, Desalto och Vitra och kan därför försäkra våra kunder om att de alltid får en exklusiv möbel av hög kvalité i både material och design. Hos oss hittar du allt från ikoner som Componibili av Anna Castelli Ferrieri till den populära serien Snö av Jonas Bohlin och Thomas Sandell. Våra varumärken är, likt vårt sortiment, noga utvalda och uppdateras ständigt genom att vi varje år besöker flera olika mässor runt om i Sverige och övriga Europa.

  • Privat
  • Företag
Meny