Speglar | Design från välkända varumärken | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Flora Spegel

FR. 1 103 kr
FR. 1 379 kr
1 576 kr
1 970 kr
SMD Design
Finns i flera utföranden.
Vissa varianter i lager

Speglar

Köp snygga speglar online! Vi på Olsson & Gerthel har valt ut ett handplockat utbud av allt från sminkspegel till helkroppsspegel som inte bara är praktiska och uppfyller sitt naturliga syfte, utan även bidrar med estetiska kvalitér av högsta klass till din inredning. Vårt sortiment fylls ständigt på med spännande nyheter från ledande varumärken och ytterst skickliga designers. På de olika mässorna i Europa väljer vi ut de absolut vackraste produkterna för ditt hem. Naturligtvis vill vi även att du ska få möjlighet att anpassa ditt hems interiör in i minsta detalj, därför är du alltid varmt välkommen att ta kontakt med oss om du känner att vi saknar en särskild modell, form eller färg i vårt sortiment!

Ge hemmet ett extra djup. Genom att placera ut speglar på rätt ställen i hemmet får du inte bara en vacker inredning utan även en härlig rymd du inte trodde var möjlig. Tillsammans med dina posters och tavlor kan du enkelt skapa en dekorativ spegelvägg som tveklöst kommer att bli ett läckert fokus i hemmet. Detta blir särskilt viktigt i de rum, som på grund av sin planlösning, ofta kan kännas trånga. Oavsett om du bara köper en liten rund spegel eller bygger en innovativ spegelvägg utifrån din egen kreativitet, så kommer du garanterat att uppskatta alla de positiva egenskaper som det tillför rummet.

Vilken form är du på jakt efter? Valen är många. För att så många som möjligt ska kunna ta del av inredningsvärldens snyggaste speglar försöker vi i största mån erbjuda varje produkt i så många varianter som det bara går. Du hittar därför allt från klotformade, små bordsspeglar till stora, ovala speglar som du hänger på väggen. Många av våra modeller finns dessutom med spegelglas i flera olika färgtoner. Missa inte heller de populära runda speglarna från HAY, Gubi, Fritz Hansen och Asplund. Bland vårt härliga utbud hittar du flera exemplar med exklusiva detaljer i marmor, läder och mässing. Olsson & Gerthel är även återförsäljare till OX Denmarq, SMD Design, Muuto och Menu!

  • Privat
  • Företag
Meny