Köksstolar & matstolar | Handla online | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Köksstolar & matstolar

Dags för nya matstolar i köksinredningen? Oavsett om du går i köptankar eller bara letar efter lite inspiration så hittar du garanterat det du söker på Olsson & Gerthel. Vi har med åren byggt upp ett brett utbud av noga utvalda köksstolar når upp till våra krav på både funktion och estetik, så väl som våra kunders höga förväntningar. Hos oss handlar du alltid tryggt och enkelt online, samtidigt som du får ta del av fri frakt över 1000 kronor och vår kundservice av högsta klass. Skulle du mot all förmodan inte hitta en specifik matstol som du är ute efter, tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna!

Alltid från välkända varumärken och erkända designers. Precis som våra kunder förväntar sig det absolut bästa från oss, gör vi detsamma från våra leverantörer. Därför arbetar vi på Olsson & Gerthel med inredningsbranschens främsta varumärke. Våra designstolar kommer därför från bland annat HAY, Gemla, Vitra och Muuto för att nämna några. Du hittar allt från modern köksstolar med minimalistisk design till ikoniska klassiker som Sjuan av Arne Jacobsen, Y-stolen av Hans J. Wegner och den oslagbara Ton 14 av Michael Thonet.

Konfigurera din matstol med stor valfrihet! Vi vet att våra kunder alltid vill ha det bästa, därför erbjuder vi våra stolar i en enorm mängd olika varianter. Våra klädda modeller kan fås med flera olika val av tyg eller läder, och vi har dessutom gjort det möjligt att välja mellan alla tillverkarens färger. Detta gör att du lättare kan placera stolarna i din nuvarande inredning - utan att byta ut en enda möbel. Ett bra exempel är About a Chair från HAY eller serien Form från Normann Copenhagen där du kan välja mellan hundratals olika klädslar.

Material och ytbehandling. Vad passar bäst i ditt hem? När du väljer ut nya köksstolar är det inte bara klädsel som spelar roll, utan även material och finish. Bland våra trästolar kan du ofta välja mellan flera varianter så som såpad ek, mattlackad ask, svartbetsad bok eller oljad valnöt. Dina matsalsstolar, klädda som oklädda, kan förändras markant i sitt uttryck med en så enkel detalj som val av ytbehandling. Det blir också möjligt att skapa en naturlig kontrast i inredningen med både mörka och ljusa träslag.

  • Privat
  • Företag
Meny