Pallar | Allt från träpall till stålpall | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Pallar

Komplettera inredningen med nya pallar! Det blir inte bara ett snyggt komplement, utan är även väldigt praktiskt att ha till hands när sittplatserna inte riktigt räcker till. När det kommer oväntade gäster eller om du behöver komma upp på höjden är en pall perfekt, samtidigt som deras nätta storlek och vikt gör de smidiga att plocka fram. Ofta kan man dessutom använda de som ett enkelt sidobord eller nattduksbord, beroende på formspråket. Med vårt varierande sortiment blir möjligheterna stora. Om du trots det inte känner att du hittar en särskild produkt får du väldigt gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Kända varumärken och etablerade designers. På Olsson & Gerthel arbetar vi med några av inredningsvärldens ledande varumärken vars sortiment utformats av exceptionellt skickliga formgivare. Den gemensamma nämnaren för våra produkter är att det inte bara är estetik, utan även funktion, som står i en klass för sig själv. Hos oss hittar du både allt från en liten pall i trä till höga pallar med skinnklädd sits. I vårt utbud hittar du bland annat klassikern Dot 3170 av Arne Jacobsen för Fritz Hansen, 60 Stool av Alvar Aalto för Artek och Sori Yanagis vackra Butterfly Stool för Vitra.

Träpall eller stålpall? Många av våra produkter kommer ofta i mängder av olika varianter. Oavsett om du väljer trä eller pall får du ofta möjlighet att välja mellan flera olika ytbehandlingar och färger. Den populära pallen Adam från danska Frama kan till exempel köpas med svart, grå eller vit lack på benen, med sits ekfanér eller läder. Självklart finner du också flera modeller med ben i träslag som tvålad bok och ek, ljus- eller mörkbetsad ask och många, många fler. Stor valfrihet av modeller, färger och material gör att du enkelt kan skräddarsy din inredning in i minsta detalj!

  • Privat
  • Företag
Meny