String Skohylla | Olsson & Gerthel

String Skohylla

Visa endast lagervaror

Egenskaper

Material 
Lackerad metall
Färg 
Vit
Bredd  78 cm
Djup  30 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 4-6 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 2 st
Butiksutställning Malmö: 2

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 4-6 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Frakt: 195 kr
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
636 kr exkl. moms
795 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 795 kr
Hem / Förvaring / Hyllor / String Skohylla

Produktbeskrivning

Leverantör  String

Skohylla i metall för Nisse Strinnings ikoniska Stringhylla. Under början på 2017, i samband med Stockholm Furniture & Light Fair, lanserades skohyllan som ritats av Björn Dahlström och Anna von Schewen som ett komplement till det populära hyllsystemet. Tillsammans med ett flertal andra nyheter är hyllan inte längre bara optimal för kök, vardagsrum och sovrum, utan även för hallen.

På Olsson & Gerthel kan du köpa skohyllan från String i vit, svart eller grå med en bredd på 58 eller 78 centimeter. Måtten gör att du enkelt kan uppdatera din befintliga Stringhylla och få gott om utrymme för alla dina skor. Tillverkad helt i metall med en perforerad yta som är lika vacker som funktionell.

  • Privat
  • Företag
Meny