Stringhylla Galvaniserat Stål | Hyllsystem | Olsson & Gerthel

Stringhylla Galvaniserat Stål

Egenskaper

Anpassad för utomhusbruk.
Material 
Galvaniserat stål
Höjd  50 cm
Djup  20 cm

Leveransinfo

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 9 st
Butikslager Malmö: 4 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Frakt: 59 kr  Frakt: 59 kr
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
306 kr
383 kr
360 kr exkl. moms
450 kr

Produktbeskrivning

Leverantör  String

Nu kan du köpa Nisse Strinnings Stringhylla i galvaniserat stål från svenska String Furniture, som äntligen gör det möjligt att använda hyllan utomhus. Stringhyllan i galvaniserat stål blir den perfekta utemöbeln då du får utmärkta förvaringsmöjligheter kring både grillen och utomhusköket. Här kan du själv sätta ihop din nya hylla med hjälp av både väggavlar, golvgavlar och hyllplan.

String Furniture är inte ett varumärke som är synonymt med begränsningar, utan strävar ständigt efter att erbjuda oändliga möjligheter och lösningar för hem över hela världen. Därför kan deras galvaniserade Stringhylla naturligtvis även användas inomhus, där det enkelt kan kombineras med hyllsystemets andra delar för ett lite mer rått och ruffigt utseende.

Observera att Stringhyllan i galvaniserat stål i första hand har tagits fram för utomhusbruk, vilket är anledningen till den kommer i färre delar än övriga hyllsystemet. De galvaniserade golvgavlarna finns endast att tillgå i ett djup på 30 centimeter och en höjd på 85 centimeter. Väggavlarna kommer i båda djupen men endast i en höjd på 50 centimeter, vilket gör den perfekt att hänga upp ovanför uteköket.

När det kommer till hyllplan har man valt precis samma stil som hyllsystemets ordinarie metallhyllplan med både låg och hög kant, men istället är även de galvaniserade för att tåla regn och rusk. Bredden finns dock endast att tillgå i 58 centimeter. Galvaniserade hyllplan med låg kant kan fås med ett djup på både 20 och 30 centimeter, medan de med hög kant endast finns med ett djup på 30 centimeter.

Bygg din galvaniserade Stringhylla för trädgården, uteplatsen eller balkongen genom att bläddra dig fram i rullistan intill. Här har vi samlat alla delarna för Strings nya serie av utemöbler, men längre ner på sidan kan du komma direkt till varje individuell del som är lämplig för utomhusbruk om du endast är på jakt efter en specifik del. Där hittar du även alla våra färdiga kombinationer av Stringhyllan i galvaniserat stål!

  • Privat
  • Företag
Meny