Stringhylla Galvaniserat Stål | Hyllsystem | Olsson & Gerthel

Stringhylla Galvaniserat Stål

15%

Mellan den 20 januari - 6 februari erbjuder vi 15% rabatt på String. Läs mer här

Visa endast lagervaror

Egenskaper

Anpassad för utomhusbruk.
Material 
Galvaniserat stål
Höjd  50 cm
Djup  20 cm

Information

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 9 st
Butikslager Malmö: 4 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Frakt: 195 kr
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
371 kr
463 kr
436 kr exkl. moms
545 kr
Hem / Förvaring / Hyllor / Stringhylla Galvaniserat Stål

Produktbeskrivning

Leverantör  String

Nu kan du köpa Nisse Strinnings Stringhylla i galvaniserat stål från svenska String Furniture, som äntligen gör det möjligt att använda hyllan utomhus. Stringhyllan i galvaniserat stål blir den perfekta utemöbeln då du får utmärkta förvaringsmöjligheter kring både grillen och utomhusköket. Här kan du själv sätta ihop din nya hylla med hjälp av både väggavlar, golvgavlar och hyllplan.

String Furniture är inte ett varumärke som är synonymt med begränsningar, utan strävar ständigt efter att erbjuda oändliga möjligheter och lösningar för hem över hela världen. Därför kan deras galvaniserade Stringhylla naturligtvis även användas inomhus, där det enkelt kan kombineras med hyllsystemets andra delar för ett lite mer rått och ruffigt utseende.

Observera att Stringhyllan i galvaniserat stål i första hand har tagits fram för utomhusbruk, vilket är anledningen till den kommer i färre delar än övriga hyllsystemet. De galvaniserade golvgavlarna finns endast att tillgå i ett djup på 30 centimeter och en höjd på 85 centimeter. Väggavlarna kommer i båda djupen men endast i en höjd på 50 centimeter, vilket gör den perfekt att hänga upp ovanför uteköket.

När det kommer till hyllplan har man valt precis samma stil som hyllsystemets ordinarie metallhyllplan med både låg och hög kant, men istället är även de galvaniserade för att tåla regn och rusk. Bredden finns dock endast att tillgå i 58 centimeter. Galvaniserade hyllplan med låg kant kan fås med ett djup på både 20 och 30 centimeter, medan de med hög kant endast finns med ett djup på 30 centimeter.

Bygg din galvaniserade Stringhylla för trädgården, uteplatsen eller balkongen genom att bläddra dig fram i rullistan intill. Här har vi samlat alla delarna för Strings nya serie av utemöbler, men längre ner på sidan kan du komma direkt till varje individuell del som är lämplig för utomhusbruk om du endast är på jakt efter en specifik del. Där hittar du även alla våra färdiga kombinationer av Stringhyllan i galvaniserat stål!

  • Privat
  • Företag
Meny