Libri Hylla | Olsson & Gerthel

Libri Hylla

Egenskaper

Material 
Laserad Ask
Färg 
Svart
Bredd  38 cm
Höjd  77 cm
Djup  30 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 4-8 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 4-8 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Frakt: 195 kr
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
3 788 kr exkl. moms
4 735 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 4 735 kr
Hem / Förvaring / Hyllor / Libri Hylla

Produktbeskrivning

Designer  Michaël Bihain
Leverantör  Swedese

Libri är en mångsidig och praktisk hylla vars möjligheter endast är begränsade av din egen kreativitet. Hyllan är formgiven av Michaël Bihain för Swedese och finns i vit och svart färg. Den roliga designen tillåter dig att själv välja hur det ska se ut, vare sig du vill hålla det enkelt och placera hyllorna på bredden längs en vägg, om du vill skapa en fristående hylla eller dela av ett rum. När man säger att Libri är en enkel hylla är det inte bara det vackra utseendet man pratar om, hyllan går nämligen att justera i höjd tack vare de ställbara benen för att stabilisera vid ojämna ytor.

Michaël Bihain har anammat Swedeses filosofi om att skapa vackra möbler, djupt rotade i skandinavisk design, som klarar tidens alla påfrestningar både i utseende och kvalité. Deras givande samarbete har lett till att Michaël Bihains Libri-hylla vann Elle Interiörs Årets Möbel 2009. 

  • Privat
  • Företag
Meny