Köp Tavlor, Posters och Prints online på Olsson & Gerthel

Posters & prints

Helt tomma väggar ger oftast en stel känsla som sällan får ditt hem att kännas hemtrevligt. En så liten detalj som ett fotoprint eller en tavla kan skapa en enorm skillnad i hela rummets atmosfär. Vare sig du är ute efter någonting som sticker ut ur en annars neutral omgivning med starka kontraster eller något som bara knyter samma alla dina favorittoner av färger på ett enhetligt vis, så hittar du garanterat en perfekt komplettering till ditt hem i listan.

På Olsson & Gerthel hittar du ett stort utbud av tavlor, posters och prints från välkända designers som Enzo Mari, Kajsa Cramer, Peter Brinch, Garance Doré och varumärken som Walnut Street, Bob Noon och Liljebergs. Missa inte heller vår egen Art Director Carl-Eric Perssons vackra posters för sitt egna varumärke, drawnbycarl, som säljs exklusivt till Olsson & Gerthels kunder.

Många av våra snygga tavlor, posters och prints kommer i flera olika storlekar med väldigt varierande motiv, för att så många som möjligt ska kunna njuta av modern konst genom ett enkelt knapptryck online. Observera att det inte är alla av våra produkter som säljs med tillhörande ram!

  • Privat
  • Företag
Meny