Handdukar | Köp tryggt & enkelt online | Olsson & Gerthel

Handdukar

Lyxa till vardagen med snygga handdukar! Oavsett om du förbereder dig inför sommaren och stranden med ett läckert badlakan eller ska ge badrummet ett lyft så har du kommit helt rätt. På Olsson & Gerthel har vi ett välfyllt sortiment av allt från små kökshanddukar till stora duschhanddukar. Det blir ett enkelt och prisvärt alternativ för dig som sakta men säkert vill förstärka din inrednings hemtrevliga karaktär. År efter år fylls utbudet på med nyheter från både våren och hösten. Skulle vi mot förmodan ha missat just den produkt som du är på jakt efter är du alltid varmt välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst. Vi hjälper mer än gärna till!

Enfärgat, zigzag, randigt. Vad föredrar du? När du handlar hos oss spelar det ingen roll om du följer trender eller skapat din egen stil, vi har något för alla. Köp färgglada mönstrade handdukar i bomull som piggar upp och ger kontrast i omgivningen eller enfärgade gästhanddukar som smälter in, tryggt och enkelt online. För dig som älskar mönster, missa inte heller det breda utbudet av zigzagmönstrade modeller som kommer i en omfattande palett av både måttfulla och skarpa toner. Bor du i eller i närheten av Malmö är du även välkommen in i vår fysiska butik där du kan känna och klämma på alla våra modeller och storlekar.

Varumärken som sticker ut. Precis som med våra möbler och lampor är även våra leverantörer av handdukar utvalda med stor omsorg. Olsson & Gerthel är återförsäljare till bland annat Missoni Home och HAY, och kan därmed erbjuda våra kunder en stor valfrihet av högkvalitativa produkter som ger ditt hem precis den känsla som det förtjänar. Utbudet växer ständigt i takt med våra kunders önskemål, och vi startar även nya samarbeten med branschledande varumärken för att kunna förse dig med den senaste inredningen, oavsett om du förnyar badrummet eller köket. Välj och vraka bland våra exklusiva gästhanddukar och badlakan i flera olika storlekar!

  • Privat
  • Företag
Meny