Kuddar & kuddfodral | Köp enkelt online | Olsson & Gerthel

Kuddar & kuddfodral

Köp kuddar & kuddfodral online på Olsson & Gerthel! Både möbler och lampor spelar en stor roll i inredningen men utan textilier blir det svårt att få fram den där varma, hemtrevliga känslan. Ett enkelt och billigt sätt att anpassa sitt hem efter årstiderna och verkligen ge sovrummet och vardagsrummet liv. Om någon färg kommit att bli för enformig och dominant i din interiör, varför inte bryta av med kuddvar i färgglad kontrast som lyfter rummets helhet och piggar upp humöret? Varje säsong fyller vi rikligt på med nya snygga prydnadskuddar för soffan, sängen och bänken i hallen. Är du på jakt efter en specifik färg eller mönster är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Textilier från välkända märken. Under mer än 25 år har Olsson & Gerthel startat otaliga samarbeten med inredningsvärldens ledande tillverkare. Oavsett om du letar efter ett enfärgat eller mönstrat kuddfodral så kan du välja och vraka från bland annat Missoni Home, HAY, Chhatwal & Jonsson, Afroart, Linum och många fler. Eftersom vi årligen besöker mässor som till exempel Formex kan vi alltid erbjuda våra kunder de absolut senaste, snyggaste kuddarna i alla möjliga tygkvaliteter. I vår strävan att bli mer miljövänliga har vi nu dessutom flera ekologiska kuddfodral från till exempel Gyllstad. Håll utkik efter den gröna ikonen när du bläddrar dig igenom vårt smakfulla sortiment!

Mönster och färger i mängder! Vare sig du är ute efter mer enhetlighet eller kontrast i din inredning så finner du garanterat det du söker hos oss. Vårt utbud innefattar allt från randiga rosa kuddfodral till prickiga eller zigzagmönstrade kuddar. Självklart kommer det en enorm palett av färger att välja mellan därtill. Du hittar inte bara prydnadskuddar i dämpade färger som vit, svart och grå men också mängder av färgglada kuddvar i starka, distinkta toner. Dessa kommer även i olika material, som exempelvis naturligt linne och bomull. För att underlätta ditt köp online får du ofta förfrågan om att köpa till innerkudde, och du får dessutom fri frakt när du handlar för minst 1000 kronor.

  • Privat
  • Företag
Meny