Plädar & filtar | Snygg design och hög kvalité | Olsson & Gerthel

Plädar & filtar

Förnya din inredning med snygga plädar! Alla vill vi fånga känslan som varje årstid bringar, och det lättaste och billigaste alternativet är att dekorera hemmet med textilier. Du slipper byta ut hela möbler samtidigt som du ger din heminredning ett rejält lyft. Kvällarna i soffan blir dessutom avsevärt mycket mysigare med en omsvepande varm filt nära till hands. På Olsson & Gerthel hittar du ett härligt utbud med en stor mångfald av dekorativa modeller som garanterat kommer att passa perfekt i just ditt hem. Skulle du trots det inte finna en särskild filt du letar efter kan du alltid höra av dig till oss så ser vi till att du kan beställa hem den snarast!

Ullplädar, bomullsfiltar och mycket mer. Förutom mönster och färger är det även viktigt att hitta rätt material som ger den hemtrevliga känsla man vill förmedla. Hos oss hittar du därför snygga plädar i till exempel ull, bomull, kashmir och merionull i färger som vit, svart, blå, röd och alla möjliga kombinationer däremellan. Från diskreta toner till färgglada mönster. Med rätt textur och färg blir det enkelt att få en helhet i sin inredning såväl som livfulla kontraster som hamnar i fokus. Lyft humöret och håll värmen under de kalla vintermånaderna med en uppiggande palett eller följ höstens jordiga toner till pricka.

Köp pläden från exklusiva varumärken. Olsson & Gerthel är återförsäljare till stora namn som HAY, Missoni Home, Fritz Hansen, Rosendahl och kan därför erbjuda ett smakfullt sortiment av hög kvalité. Dessa jobbar med världsledande designers som har vad som krävs för att uppfylla alla möjliga behov i din inredning. Genom att besöka mässor som Formex varje år, kan vi dessutom erbjuda våra kunder marknadens senaste och absolut snyggaste filtar säsong efter säsong. Vi söker även ständigt efter nya leverantörer och samarbeten för att hålla vårt befintliga sortiment väl uppdaterat med nya färger och innovativa blandningar av material. 

  • Privat
  • Företag
Meny