Atelier Graphique | Handritade posters | Olsson & Gerthel
Handritade posters av bröderna Reinhold för sin studio Atelier Graphique

Atelier Graphique

Studion Atelier Graphique är baserad i Göteborg och grundad av bröderna Johan och Thomas Reinhold 2015. Under en över 15 år lång karriär som grafisk formgivare och illustratör har Johan utvecklat ett knivskarpt öga för detaljer som lett till arbete för flera av Sveriges främsta reklambyråer samt designat omslag till mängder av artister och grupper. Under samma tid har Thomas bott i storstäder som bland annat Beijing och Hong Kong där han med stor framgång tagit flera företag till nya nivåer inom industriell design.

Under väldigt kort tid har bröderna Reinhold och deras Atelier Graphique tagit fram posters som Fruits De Mer och Anatomie. Det som är särskilt nämnvärt med deras arbete är att de bara mellan 2015 och 2016 hunnit fånga uppmärksamheten av Elle Decoration, Plaza Interiör, Residence, Trendenser, Lotta Agaton och många fler. Med tanke på deras explosionsartade framgång på så pass kort tid kan man lugnt konstatera att duon kommer bli en kraft att räkna med inom design och inredning.

Deras filosofi går ut på att skapa originella hantverk med grafisk design som verktyg, där man siktar in sig på det absolut mest exklusiva valen av både teknik och material. Vi på Olsson & Gerthel är glada att vara bland de första återförsäljarna i Sverige av Atelier Graphiques vackra posters och prints, och väntar med stor spänning på vad bröderna väntas hitta på härnäst!

Hittar du ej varan du söker från Atelier Graphique? Kontakta oss så hjälper vi dig
Meny