Stolab | Olsson & Gerthel

Stolab

Stolab är en svensk möbeltillverkare, vars resa började så tidigt som år 1907. Än idag ligger både deras verksamhet och produktion kvar i Smålandsstenar, eftersom området både har rikligt med råvaror och människor med kunskap inom möbeltillverkning – och inte minst träbearbetning. Varumärket följer än idag sin ursprungliga affärsmodell, där fokus skulle ligga på att ta fram hemtrevliga och högkvalitativa pinnstolar i björk.

I sortimentet hos Stolab finner man mängder av klassiska stolar som bland annat Lilla Åland, Arka, Pinnockio och Palle, designade av stora svenska formgivare som Carl Malmsten och Yngve Ekström. Förutom just stolar, som både namn och bästsäljare vittnar om, har Stolab även ett brett sortiment av både förvaringsmöbler och matbord. Utan att frångå sina traditionella värden breddar de ständigt sitt vackra sortiment av svensk designade möbler.

Som återförsäljare för Stolab i Sverige kan vi på Olsson & Gerthel erbjuda hela varumärkets sortiment både i vår butik på Engelbrektsgatan 9 i Malmö, såväl online i vår webbutik. Hos oss hittar du allt från klassikerna Lilla Åland och Arka till den miljövänliga pallen Lilla Snåland. Bläddra dig fram bland Stolabs möbler nedan, och tveka inte att höra av dig till oss om du mot förmodan inte skulle hitta den modell eller det utförande du söker i vår webbutik.

Palle Pall

1 576 kr
1 970 kr
Stolab
Finns i flera utföranden.

Sture Stol

4 552 kr
5 690 kr
Stolab
Finns i flera utföranden.
Hittar du ej varan du söker från Stolab? Kontakta oss så hjälper vi dig.
  • Privat
  • Företag
Meny