Vi söker Digital Content Producers! | Olsson & Gerthel

Vi söker Digital Content Producers!

Som Digital Content Producer på Olsson & Gerthel kommer du främst vara delaktig i produktuppläggningen i webbutiken, där du både kommer skriva SEO-anpassade texter och ta fram produktbilder i Photoshop. Tjänsten innebär också en del administrativt arbete då du även kommer att skapa artiklar i vårt artikelregister.

Hos oss kommer du vara en del av ett litet team, där alla hjälps åt för att hinna med deadlines. Därför är det viktigt att du både är organiserad, effektiv och noggrann i ditt arbetssätt. Även om tjänsten innebär att skapa material i både text och bild, är det framförallt viktigt att du håller en hög nivå på den skriftliga kommunikationen. Du kommer att få stöd för att komma igång och lära dig Photoshop, även om det är meriterande att du redan har kunskaper i programmet sedan tidigare.

Kvalifikationer

  • Väldigt god datorvana (verksamheten är främst Windows-baserad)
  • Hög nivå på skriftlig kommunikation
  • Erfarenhet av affärssystem/e-handelsplattform

Meriterande

  • Grundläggande kunskaper inom SEO
  • Erfarenhet av Photoshop
  • Tidigare erfarenhet av e-handel

Varaktighet / Arbetstid

6 månaders projektanställning på 100%, med möjlighet till förlängning.
Tillträde: Snarast
Lön: Ö.K. enligt handelsavtal
Arbetsplats: Vårt kontor på Engelbrektsgatan 15 i Malmö

Ansökan

Ansökan sker endast via mejl. Skicka din ansökan till robert [at] olssongerthel.se med ämnesraden “Ansökan: Digital Content Producer”. Berätta om dig själv och bifoga ditt CV. Du får gärna berätta när du skulle kunna tillträda tjänsten som tidigast. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Det finns ingen särskild sluttid på ansökan, utan vi tittar löpande på kandidater. Vi rekommenderar därför att du söker tjänsten så snart som möjligt om du är intresserad.

Om oss

Olsson & Gerthel är Malmös ledande företag för möbler, belysning och inredningsdetaljer inom premiumsegmentet. Företaget står för hög kvalitet och starka varumärken, utmärkt kundservice och kompetens, känsla för både tidlös form och dagens tendenser. Omsorg om form och kvalitet genomsyrar hela företaget, från vår 600 kvadratmeter stora butik i centrala Malmö till vår prisade hemsida och webbshop som har samma breda utbud av produkter.

  • Privat
  • Företag
Meny